Чечелівський район. КЗДО № 88 ДМР

ЗАПРОШЕННЯ НА НОВОРІЧНЕ СВЯТО

15 груд. 2020
ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАПРОШУЄ ДІТЕЙ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У НОВОРІЧНІЙ ВИСТАВІ "КРИШТАЛЕВА ЗИМА"

22 - 23 ГРУДНЯ 2020 РОКУ В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ВІДБУДЕТЬСЯ НОВОРІЧНЕ СВЯТО "КРИШТАЛЕВА ЗИМА" ДЛЯ ДІТЕЙ ВСІХ ВІКОВИХ ГРУП.

У ЗВ'ЯЗКУ З КАРАНТИННИМИ ОБМЕЖЕННЯМИ СВЯТО ВІДБУДЕТЬСЯ БЕЗ ЗАПРОШЕННЯ БАТЬКІВ, ГОСТЕЙ ТА СТОРОННІХ ОСІБ.

АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАКЛАДУ ДЯКУЄ ЗА РОЗУМІННЯ.