Чечелівський район. КЗДО № 88 ДМР

ВИПУСКНИЙ БАЛ 2021

8 черв. 2021
ДОРОГІ НАШІ ДІТКИ! ОСЬ І НАСТАВ САМИЙ ЗВОРУШЛИВИЙ ЧАС. ЯК ДИВНО УСВІДОМЛЮВАТИ, ЩО ТАК ШВИДКО ВИ ПОДОРОСЛІШАЛИ І ОСЬ ВЖЕ СТОЇТЕ НА ПОРОЗІ ДО ШКОЛИ. СПОДІВАЄМОСЬ, ЩО ВИ НЕ ВТРАТИТЕ ВАШУ ДРУЖБУ І ТАКОЖ РУКА ОБ РУКУ БУДЕТЕ ПІДКОРЮВАТИ НОВІ ВЕРШИНИ У ШКОЛІ. В НАШОМУ СЕРЦІ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛАСЬ ЧАСТИНА ВАС. ВІТАЄМО З ВАШИМ ПЕРШИМ ВИПУСКНИМ. НЕХАЙ КОЖНОГО З ВАС ПОПЕРЕДУ ЧЕКАЄ ЩАСЛИВА ДОРОГА. УСПІХІВ ВАМ!