Чечелівський район. КЗДО № 88 ДМР

Новини

Новини: 25
10 січ. 2022

НОВЕ МЕНЮ В САДОЧКАХ

З повним меню Ви можете ознайомитися за посиланням: https://bit.ly/3G149N3
30 груд. 2021

МОЛОДША ГРУПА "КАЛИНКА" ЗУСТРІЧАЄ НОВИЙ РІК

СЕРЕД НЕБА Й ЗІРОЧОК ПОСПІШАЄ ЛІТАЧОК. ЗА ШТУРВАЛОМ НОВИЙ РІК ПОЧИНАЄ ЧАСУ ЛІК. МИ СТАРИЙ РІК ПРОВОДЖАЄМО, ПАМ'ЯТАТИ НАС БАЖАЄМО. ЗАКІНЧИВ ВІН СВІЙ ПОЛІТ - ОБЛЕТІВ УСЕНЬКИЙ СВІТ! НОВИЙ РІК ПРИНІС СНІГИ, ВСЕ ПРИКРАСИВ НАВКРУГИ. З НІМ ПІДЕМО КРОК ЗА КРОКОМ ВСІХ ВІТАТИ З НОВИМ РОКОМ!
29 груд. 2021

СТАРША ГРУПА "ЛІСОВА ГАЛЯВИНА" СВЯТКУЄ НОВИЙ РІК

ОЙ ВЕСЕЛА В НАС ЗИМА, ВЕСЕЛІШОЇ НЕМА. ГРАЄ СРІБНИМИ ЗІРКАМИ, В'ЄТЬСЯ СИНІМИ ДИМКАМИ, СНІГОМ ЗЕМЛЮ ОБІЙМАЄ. ОЙ СТРУНКА ЯЛИНКА В НАС! СКІЛЬКИ ГРАЄ ТУТ ПРИКРАС! МИ ЗІБРАЛИСЯ ЮРБОЮ, РАЗОМ З ПІСНЕЮ НОВОЮ РІК НОВИЙ ЗУСТРІТИ ЧАС!
28 груд. 2021

ГРУПА "ТРОЯНДА" СВЯТКУЄ НОВИЙ РІК

МИ ЗІБРАЛИСЬ ТУТ, МАЛЯТА, НОВИЙ РІК ВІДСВЯТКУВАТИ. НАС ЯЛИНОЧКА ВІТАЄ - ВОГНИКИ НА НІЙ ПАЛАЮТЬ! БУДЕШЬ ГРАТИ Й ТАНЦЮВАТИ, РАДО РІК НОВИЙ СТРІЧАТИ!
24 груд. 2021

СЕРЕДНЯ ГРУПА "БЕРЕЗОВИЙ ГАЙ" ЗУСТРІЧАЄ НОВИЙ РІК

У ВОГНЯХ ЯЛИНОЧКА В НОВОРІЧНИЙ ЧАС, НА ГІЛКАХ ЯЛИНОЧКИ ТИСЯЧІ ПРИКРАС. МИ ДОВКІЛ ЯЛИНОЧКИ ВОДИМО ТАНОК НА ГОСТИНУ ПРОСИМО ГЕТЬ УСІХ ДІТОК!
15 груд. 2021

ДО УВАГИ БАТЬКІВ!!!

ЗМІНИ ДО ХАРЧУВАННЯ
10 лист. 2021

МУЗИЧНЕ СВЯТО "ЧАКЛУНКА ОСІНЬ"

СКІЛЬКИ ЗАПИТАНЬ СТАВИТЬ ДИТИНА, ГУЛЯЮЧИ З БАТЬКАМИ В ПАРКУ. ЧОМУ ЛИСТЯ КОЛЬОРОВЕ, ЧОМУ ВОНО ОПАДАЄ, ШИШКИ Й ЖОЛУДІ ЗВІДКИ Й НАВИЩО, А КОЛЮЧІ КАШТАНИ, ЧОМУ НАГАДУЮТЬ ЇЖАКА? ЛИШ ВІДПОВІДАЮЧІ НА ЗАПИТАННЯ ДИТИНИ, МИ БАЧИМО І РАЗУМІЄМО, ЩО ОСІНЬ МАЄ СВОЇ ПРИНАДИ...
8 черв. 2021

ВИПУСКНИЙ БАЛ 2021

ДОРОГІ НАШІ ДІТКИ! ОСЬ І НАСТАВ САМИЙ ЗВОРУШЛИВИЙ ЧАС. ЯК ДИВНО УСВІДОМЛЮВАТИ, ЩО ТАК ШВИДКО ВИ ПОДОРОСЛІШАЛИ І ОСЬ ВЖЕ СТОЇТЕ НА ПОРОЗІ ДО ШКОЛИ. СПОДІВАЄМОСЬ, ЩО ВИ НЕ ВТРАТИТЕ ВАШУ ДРУЖБУ І ТАКОЖ РУКА ОБ РУКУ БУДЕТЕ ПІДКОРЮВАТИ НОВІ ВЕРШИНИ У ШКОЛІ. В НАШОМУ СЕРЦІ НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИЛАСЬ ЧАСТИНА ВАС. ВІТАЄМО З ВАШИМ ПЕРШИМ ВИПУСКНИМ. НЕХАЙ КОЖНОГО З ВАС ПОПЕРЕДУ ЧЕКАЄ ЩАСЛИВА ДОРОГА. УСПІХІВ ВАМ!
4 черв. 2021

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

1 ЧЕРВНЯ ДЗО ВИДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ, ЯКИЙ МАЄ НА МЕТІ ПРИВЕРНУТИ УВАГУ ДО ЗАХИСТУ ЇХНІХ ПРАВ. У ЦЕЙ ДЕНЬ ВАРТО ВКОТРЕ НАГАДАТИ, ЩО САМЕ МИ, ДОРОСЛІ, ВІДПОВІДАЄМО ЗА ДОБРОБУТ ТА ЩАСЛИВЕ ДИТИНСТВО НАШИХ ДІТЕЙ, ТОМУ ТУРБОТА І ЗАХИСТ ЇХНІХ ПРАВ Є НАШИМ ГОЛОВНИМ ОБОВ'ЯЗКОМ, НАШОЮ МЕТОЮ
25 трав. 2021